13 de març 2020

ÚLTIMES NOTÍCIES


Benvolgudes famílies,
Seguint instruccions de la Conselleria d'Educació, com ja ben sabeu, no hi haurà classe a partir del dilluns 16 de març, almenys durant 15 dies. És per això que us volem informar de com intentarem seguir en contacte amb tots vosaltres.

  • Grups de whatsApp de famílies: És important que sino estau dins aquest grup dels vostres fills/es, us poseu en contacte amb el centre o amb alguna de les famílies per mirar de que us puguin afegir a aquest grup. És més que probable que l'utilitzem per a passar tasques o feines a l'alumnat.
  • Blocs de les classes: Com ja sabeu cada classe té un bloc educatiu. També el podem fer servir per enviar tasques a fer a l'alumant a casa. Sempre però s'avisarà previament pel grup de whatsApp.
  • Bloc del centre: En aquest cas, el Bloc del centre http://ceipsabodega.blogspot.com/ s'utilitzarà per a confirmar les notícies i o canvis que es vagin produint al llarg d'aquests 15 dies, encara que també potser es passin pels grups de whatsApp.

És evident què res serà igual que anar a l'escola cada dia, però us demanem un esforç per a què els infants no perdin la rutina de fer una mica de feina cada dia. Per naltros també és una situació nova i tots ens hem d'adaptar el millor que puguem i sabem.

Salut i ànims per tothom!

CLAUSTRE DEL CEIP SA BODEGA.