2 de des. 2020

AJUDEM ALS QUE MÉS HO NECESSITEN

 Benvolgudes famílies, 

    Des de dues organitzacions ens demanen la nostra col·laboració per ajudar a les persones més necessitades en aquest moments. 

    Com és habitual en aquestes dates, CÀRITAS  fa la tradicional recollida d'aliments als centres educatius. Però, aquest any, degut a la pandèmia, no ho fan de la mateixa forma. Per això ens demanen si volem col·laborar fent un donatiu al següent número de compte i ells ho destinaran a la compra d'aliments bàsics per a les famílies que més ho necessiten.  

ES22 2100 0056 0022 8122

    També l'organització SOS REFUGIADOS IBIZA Y FORMENTERA ens demana la nostra col·laboració en una recollida de productes de primera necessitat: productes d'higiene, bolquers, galetes, cereals, sucre, cacau, llet en pols, melmelada, dolços i xocolates, fruits secs, sucs, llaunes de verdures, de tomata, arròs, pasta, sal, oli, vinagre,..  Aquesta recollida es farà al centre, fins al 10 de desembre. 

    Des de el centre us animam a participar en la mesura que pugueu en qualsevol de les dues iniciatives i el que pugui, en totes dues. 

    Si tots i totes aportam un mica, tots junts segur que aconseguim ser de gran ajuda!