5 de febr. 2021

CARNESTOLTES A L'ESCOLA


 

En aquest curs tant complicat que vivim enguany, volem intentar mantenir les nostres tradicions i que els i les alumnes també s'ho passin bé. Per això farem les següents activitats:


    • Dijous llarder (11 de febrer): per commemorar l'antiga tradició de fer truites en aquest dia, us proposam que l'alumnat porti un entrepà de truita per esmorzar aquell dia: les truites poden ser tal i com vulgueu: de sobrassada, d'espàrrecs, pèsols, a la francesa, de patates,... imaginació!! Els alumnes al centre prepararan els complements dels seus mariol·los.

    • Divendres 12 de febrer: hem decidit que els alumnes són SUPERHEROIS per tot lo bé que ho estan fent. Per això volem dedicar la festa de carnaval que farem al centre a emmariol·lar-se de superherois. Una vegada fets els complements per al mariol·lo (braçalets, màscares, cinturons,...) que han fet els alumnes a classe, us demanam que participeu a casa fent una capa de superheroi/na. Cadascú pot ser el/la superheroi/na que vulgui. Ha de ser inventat per ells i elles. La capa l'han de portar al centre el divendres 12 de febrer, que serà el dia que ens emmariol·larem i celebrarem, amb totes les mesures pertinents, la festa de carnestoltes.