29 de març 2021

SETMANA CULTURAL 2021

     Avui dilluns, hem encetat la VII SETMANA CULTURAL.  Com venim fent al centre des del darrer curs que vàrem estar a l'escola antiga (curs13-14), quan la començàrem a fer per celebrar el canvi de centre.  i que no hem deixat de fer cap curs, llevat del curs passat per la situació de pandèmia. 

    La reprenem aquest curs amb tota la il·lusió, encara que no poguem comptar presencialment amb la participació de les famílies que és com ha estat sempre aquesta setmana cultural i com ens agradaria que fos.  Com ja sabeu, la farem durant els propers tres dies, on tot l'alumnat, juntament amb els seus tutors i tutores preparen treballs i exposicions (que aquest curs estan gravades en video) per explicar a la resta dels alumnes del centre quin és el seu projecte d'aula i què és el què han après, sempre relacionat amb el projecte de centre, que aquest curs és  ELS HÀBITS I L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE. Així mateix, també preparen tasques, activitats, proves, jocs,... per afiançar les exposicions realitzades.  

     Si voleu veure els videos dels alumnes podeu anar al blog de cada aula, i aquí us deixam un tast dels treballs exposats per cada classe. QUINA FEINADA!!