3 d’abr. 2020

CARTA DEL CONSELLER D'EDUCACIÓ A LES FAMÍLIES

Estimades famílies, 

Us deixam aquí la carta que el conseller d'Educació, Universitat i Recerca de les Illes Balears ha volgut transmetre a totes les famílies. 



Benvolgudes famílies,

Vivim sens dubte un temps d'incerteses que ens ha posat a tots en una situació excepcional. És per això que m'he decidit a escriure-us aquesta carta per traslladar-vos l'agraïment de tot l'equip de la Conselleria per la vostra implicació per tal de que els vostres fills puguin continuar amb unes rutines educatives que no els desconnectin de la seva activitat escolar.

Sabem de les vostres dificultats i som conscients de l'extraordinària diversitat de situacions familiars, econòmiques, laborals i de connectivitat que es donen. Nosaltres mantenim un contacte proper amb els centres educatius i amb els representants de les associacions de mares i pares, i tots ells ens expliquen com es troben les famílies de cada centre i també com col·laborau al màxim de les vostres possibilitats i, fins i tot, més enllà d'aquestes, perquè els vostres fills estudiïn, estiguin animats i pateixin el menys possible les conseqüències d'un confinament que resulta molt mal de dur.

Per la nostra banda, us assegur que estam treballant per trobar solucions perquè tot l'alumnat estigui atès. Esperam poder garantir ben aviat una connexió digital per a tots els alumnes de les Illes Balears, independentment de les seves circumstàncies, però no ens quedam només en aquesta necessitat imminent, sinó que ja estam preparant diferents iniciatives per dur a terme quan s'acabi el confinament i tornin les classes presencials a les escoles, amb la mateixa voluntat de no deixar ningú enrere.

Segur que hi haurà decisions que no respondran al que alguns de vosaltres pensau que s'hauria de fer. Us demanam disculpes per endavant per allò que no es faci correctament, però també us demanam que continueu oferint-nos el vostre suport i confiança, com heu fet fins ara, perquè en aquest esforç hi estam tots junts.

Rebeu una salutació molt cordial

Martí March

Conseller d'Educació, Universitat i Recerca